Vi vil fremtiden - vil du? 

 

Autobranchen er under stor forandring i disse år og fremtiden er svær at spå om. Der sker meget, både i branchens struktur, bilejernes adfærd og bilparken. Derfor er det i stigende grad vigtigt for frie værksteder at have eksperter i ryggen, for at få succes med forretningen. 

I Hella Service Partner vil vi fremtiden, både for kæden, for værkstederne og den frie autobranche som helhed. Derfor følger vi hele tiden udviklingen, og har som det nyeste skud på stammen lanceret "Hella Service Partner godkendt el/hybrid værksted" - en godkendelse der sikrer bilejerne tryghed for kompetent arbejde på deres bil, samtidig med at værkstederne kan profilere sig med at være godkendt til arbejdet på el- og hybridbiler. 

Dette er imidlertid blot en af de mange muligheder der ligger i et Hella Service Partner medlemskab. Hos os får du nemlig en sparringspartner i vores konsulenter, som kan hjælpe med alt fra diverse leverandøraftaler, drift og udvikling af værkstedet. Derudover får du national markedsføring, Trustpilot-tilknytning, mulighed for automatiske Facebook opslag og at få lavet flyers, plakater eller online markedsføring til lige netop DIT værksted. 

Hos Hella Service Partner har vi fokus på at vores medlemsværksteder er forskellige, derfor stiller vi heller ikke store krav, men giver plads til forskelligheden. Hos os får du "stor frihed - mange muligheder". 

 

Interesseret? - Så kontakt en af vores konsulenter allerede i dag! 

 

Ryan - Kædekonsulent i Syd-og Østjylland og Vestfyn

 

"Jeg er sprængfuld af gode ideer som jeg forsøger at formidle til vores medlemsværksteder. Mit vigtigste fokus er at sørge for, at vores medlemsværksteder har en god forretning!"

 

Kontakt mig på tlf. 9133 4016 eller ryan.kaergaard@hellaservicepartner.dk

Kim - Kædekonsulent på Sjælland og øerne, samt Østfyn

  

"Jeg har været i autobranchen siden 1988, så jeg har prøvet lidt af hvert. Jeg står altid klar til at hjælpe og vejlede og brænder for at fremtidssikre vores medlemsværksteder."

 

Kontakt mig på tlf. 2018 7772 eller kim.hemmingsen@hellaservicepartner.dk

Anders - Kædekonsulent i Nord- og Midtjylland

 

"Jeg har en bred vifte af erfaring indenfor branchen fra tidligere jobs og 11 år som selvstændig. Med det som ballast ved jeg hvilke udfordringer vores medlemsværksteder står med og taler samme sprog som dem."

 

Kontakt mig på tlf. 9133 4020 eller anders.joergensen@hellaservicepartner.dk