Viskerblade

Selvom det kan virke som en lille del af vedligeholdelsen af din bil, er det faktisk en vigtig opgave at få udskiftet dine viskerblade, når de trænger.

Fedter dine viskerblade snavs og skidt rundt på forruden, kan et sæt nye viskerblade være lige dét, du står og mangler. Et godt udsyn er alfa og omega for en sikker kørsel.


Book tid hos lokal-eksperten her!

HEJ HANS,
MANGLER DU HJÆLP TIL AT SKIFTE DINE VISKERBLADE?


Vores lokale eksperter står klar med både viskerblade og god service til aftalt tid og pris. Når du kører til et Hella Service Partner-værksted, kan du regne med, at vi bruger viskerblade af høj kvalitet og så vidt muligt fra HELLA. Det giver mening, når nu vi har en så stærk verdensomspændende tysk koncern i ryggen.

Skal du booke en tid til et skift af viskerblade? Så kan du nemt og hurtigt finde oplysningerne på lokal-eksperten tæt på dig.

ET STÆRKT KONCEPT TIL ET STÆRKT FÆLLESSKAB

Med et tættere samarbejde med HELLA har vi (ud over viskerblade) adgang til toppen af poppen inden for lys og lygter, elektronik, Lifecycle Solutions og mange andre koncepter, som tilsammen giver os - en lokal funderet værkstedskæde - et lille men uhyre vigtigt teknologisk forspring i fremtidens stærkt konkurrenceprægede marked.

Book tid hos lokal-eksperten her!