Erhvervsløsninger

Vi respekterer din tid
Vi har mange års erfaring med erhvervsløsninger, vores team arbejder hver dag med at skræddersy løsninger, der matcher behovene inden for både offentlige og private virksomheder. Uanset om der er tale om en enkelt bil eller en bilflåde.

Det handler om tid og om tryghed. Derfor er det essentielt for os, at din virksomhed får den helt rigtige transportløsning. Som uafhængig og fri værkstedskæde leverer vi et højt niveau inden for service og reparation af både person- og varebiler, ligesom vi tilbyder 3 års garanti på nye reservedele. Fagligheden hos vores folk er høj, det sikrer kvalificeret rådgivning og både tryghed og driftssikkerhed.

Leasing og finansiering
Som landsdækkende kæde har vi nogle af branchens mest attraktive leasingpakker. Vi skræddersyr altid den enkelte finansieringsløsning, så vi tager højde for individuelle behov omkring løbetiden, udbetaling og restværdi. Ligesom vi også altid tager en snak med dig om det forventede brug af bilen. Når først du har fundet bilen, sørger vi for at udarbejde et finansieringstilbud på de betingelser, der matcher dit budget og kørselsbehov. 

GPS – når uheldet er ude
Er der noget, vi er specielt gode til, er det sporing og overvågning. Det giver tryghed, når I som virksomhed kan spore vej til tabte ejendele. Og med en større vognpark som eksempelvis både kan indeholde bil, varevogn, campingvogn, båd, motorcykel, traktor og entreprenørmaskiner, kan I med fordel benytte vores flådestyring.

Det giver overblik og sikkerhed, hvis I pludselig står i den uventede situation med forsvundne ejendele. Kontakt os, så finder vi en løsning.