Kundekort

Med et kundekort kan du få ekstra luft i budgettet

FÅ BILEN FIKSET NU - BETAL SENERE

ANSØG OM KUNDEKORT MED KREDIT I DAG!

Står du pludselig i en uforudset situation, hvor bilen får behov for reparation, men er pengepungen lidt flad? Så kan vores kundekort være løsningen.

Det er en kredit du søger, og du behøver ikke benytte hele beløbet med det samme.

Kortet udstedes i samarbejde med Resurs, og med en fast lav månedlig ydelse kan du låne helt op til 60.000 kr.

SÅDAN FÅR DU ET KUNDEKORT

Ansøg om kundekort her eller send en SMS med teksten: RB HELLASERVICE til 1980, så modtager du en sms med link.

VORES KUNDEKORT GIVER FLEKSIBILITET

Med et personligt kundekort har du mulighed for selv at bestemme, hvornår du gerne vil betale dine regninger. I samarbejde med Resurs tilbyder vi mulighed for at oprette en Hella Service Partner konto, der giver fleksibilitet i din økonomi.

Kundekortet giver dig altid løbende måned + 30 dages kredit på alle dine køb. Om du vil betale det hele på en gang eller dele betalingen op over flere rater, er helt op til dig selv! Resurs tilbyder attraktive delbetalingsløsninger på 36, 48 eller 60 måneder. Du modtager alle informationer om dine muligheder sammen med dit første indbetalingskort allerede måneden efter dit køb. Vælger du at indbetale hele beløbet på en gang, tillægges der ingen renter og gebyrer.

Lav din beregning her.

HVORNÅR MODTAGER JEG MIT KORT?

Når du har færdiggjort din ansøgning og er blevet godkendt til kundekortet, så vil du modtage dit kundekort fysisk med posten i løbet af ca. 14 dage.

HVORDAN FOREGÅR BETALINGEN MED KORTET?

Betalingen hos forhandleren foregår ved, at du kører dit kundekort igennem deres Dankort terminal, som var det et helt almindeligt betalingskort. Skulle du have glemt dit kundekort eller endnu ikke have modtaget det med posten og står og skal bruge det, så kan du stadig foretage køb på det hos forhandleren. Forhandleren logger blot ind i sin forhandler-portal, hvor han kan søge din konto frem via dit CPR-nummer, og herfra kan Isammen foretage købet på dit kundekort.

SÅDAN VIRKER DET

Med en fleksibel værkstedskredit, hjælper Resurs dig med at låne til det, du drømmer om. Du vælger selv en fast månedlig ydelse på enten 299,-, 499,- eller 799,-. Dernæst giver Resurs dig en løbetid på op til 60 måneder, og så udsteder de et gratis kundekort til dig, som du kan bruge igen og igen på alle reparationer og tilbehør. Det bliver næsten ikke nemmere! 

Har du modtaget dit kort, og bliver du pludselig i tvivl om saldoen, kan du altid tjekke den på Resurs App. Der er ingen omkostninger ved en saldo på 0,-. 

VI SAMARBEJDER MED RESURS

Har du spørgsmål?

Kontakt Resurs kundeservice på telefon 39 13 16 00 el. e-mail: Resurs@Resurs.dk, hvis du mangler svar på noget. De står altid klar til at hjælpe dig.