Hjulskifte

Hjulskifte er ikke blot en rutinemæssig vedligeholdelsesopgave. Det er en afgørende faktor for din køresikkerhed og hjulenes ydeevne på vejene. På Hella Service Partner-værkstederne møder du lokale eksperter, der tilbyder omhyggelig og professionel service. Hver gang.

Fortæller du din mekaniker, at du skal ha’ bilen klar til weekenden, så kan vi lige love dig for, at lokal-eksperten får den gjort klar til aftalt tid.

Booker du tid til hjulskifte hos en af vores lokale eksperter, kan du være helt sikker på, at din bil er udstyret med de rette dæk til enhver sæson og kørselsforhold.

Find lokal-eksperten i din by!

Derfor skal du skifte
mellem sommer- og vinterdæk

For at opretholde den optimale ydeevne og sikkerhed anbefaler vi, at du skifter mellem sommer- og vinterdæk hvert forår og efterår, så du tilpasser din bil til de skiftende vejr- og vejforhold.

Sommerdæk er designet til at give optimal ydeevne i varmere vejr med bedre greb på tørre overflader, mens vinterdæk er specielt udviklet til at håndtere kolde temperaturer, sne og is.

Ved at skifte mellem sæsonbestemte dæk reducerer du samtidig slid og forlænger levetiden på hvert sæt dæk.

7 grader er en god indikator

Når temperaturen falder til under 7 grader, er det på tide at få skiftet dine sommerhjul ud med fire vinterdæk. Omvendt er det på tide at skifte til sommerdæk, når temperaturen er OVER de 7 grader.

Tegn på slid

Er der tydelige slidindikatorer på dine dæk, trænger dine dæk til en grundig inspektion. Hos lokal-eksperten tjekker vi både slidbane og mønsterdybde i takt med, at vi skifter dine hjul. Vi skal nemlig være helt sikre på, at du ikke køre rundt på for slidte dæk.

Lad lokal-eksperten afbalancere dine hjul

En god tommelfingerregel er at få afbalanceret dine hjul i forbindelse med dit hjulskifte. Kører du forbi vores lokale eksperter, sikrer vi, at der ikke er forskel på vægten af bilens dæk og hjul.  

Find dit nærmeste værksted her og bestil nemt og hurtigt tid til hjulskifte.

Et korrekt dæktryk er essentielt for din kørsel

I takt med at du får skiftet dine dæk, tjekker vores lokale eksperter naturligvis også op på, at der er den rette mængde luft i dækkene, inden de lader dig trille afsted. Et korrekt dæktryk sikrer, at dækkene har den rette kontakt med vejen, hvilket giver optimalt greb, bedre brændstofeffektivitet og mindre risiko for uventede dækskader.

Hvor opbevarer du egentlig dine dæk?

Nogle af vores lokale eksperter tilbyder en dækhotelløsning, hvor du kan få opbevaret de dæk, du ikke kører rundt på. Med denne løsning skal du ikke bekymre dig om at finde plads til fire store dæk derhjemme.

Og du kan nok godt regne med, at lokal-eksperten minder dig om, når det atter er blevet tid til hjulskifte.

HEJ DU,
DU KØRER STADIG PÅ VINTERDÆK.
SKAL VI IKKE LIGE FÅ DEM SKIFTET?

Book tid hos lokal-eksperten her!