Hella Service Partner
samarbejder med HELLA

Alle vores mekanikere går til dagligt rundt med et globalt og stærkt brand på brystet - nemlig HELLAs. Vi værner om dette logo og har rykket endnu tættere på koncernen.

Og hvad har det så af betydning for dig? 

Jo, ser du... Kører du din bil forbi et Hella Service Partner-værksted kan du være helt sikker på, at der bliver brugt reservedele af høj kvalitet - og garanteret også med et lille HELLA-logo. 

Det er en kæmpe fordel for os at have en verdensomspændende tysk koncern i ryggen. HELLA har en betydelig markedsposition inden for eftermarkedet i autobranchen, ikke mindst takket være den nyeste teknologi og reservedele af højeste kvalitet.

Det giver os adgang til toppen af poppen inden for bl.a. lys og lygter, elektronik, Lifecycle Solutions og mange andre koncepter, som tilsammen giver os - en lokal funderet værkstedskæde - et lille men uhyre vigtigt teknologisk forspring i fremtidens stærkt konkurrenceprægede marked. 

Med lige knapt 300 frie værksteder er Hella Service Partner Danmarks næststørste værkstedskæde. Vi har over 20 år erfaring i autobranchen, og kæden består af dedikerede og passionerede mekanikere, der står op hver dag for at levere ordentlighed, ekspertise og nærværende service. 

Måske lyder det gammeldags. Men så kald os bare gammeldags.
Vi ved, at det betaler sig. 

Vi leverer til aftalt tid og pris. Hver gang. For vi møder dig jo igen - om det så er nede i hallen til det lokale håndboldopgør eller hos byens frisør.