Får du din bil serviceret på et Hella Service Partner autoværksted i garantiperioden, beholder du din nyvogns garanti

Vores værksteder servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Dermed opfylder vi kravene i EU-reglementet jævnfør ophævelse af EU Gruppefritagelsesforordningen, og du beholder nyvognsgarantien på din bil. Derfor kan du være sikker på, at din bil er i trygge hænder hos Hella Service Partner.

Vær opmærksom på at du selv har et ansvar For at bevare din nyvognsgaranti skal du løbende overholde og dokumentere alle pligtige serviceeftersyn. Vi skal nok hjælpe dig med at overholde terminerne. Vi stempler din servicebog, så du har sikkerhed for, at eftersynet er udført i henhold til fabrikkens forskrifter. Du kan altid trygt få serviceret din bil hos os!

Du kan via linket herunder, læse mere om Forbrugerombudsmandens afgørelse i Nissan-sagen, der banede vejen for, at biler fra alle bilfabrikanter (købt fra 1. januar 2003 eller senere) beholder nyvognsgarantien, når service og reparation foretages på et frit værksted. 

Læs afgørelsen