Din bil fortjener en undervognsbehandling

Grunden til at din bil skal have undervognsbehandling, skyldes det store forbrug af salt på vinteren vinteren, som kan give rust på bilerne. En undervognsbehandling er nødvendig i Danmark, fordi vi generelt har et meget fugtigt klima, hvilket kan resultere i fugtighed på bilens karrosseri hele året rundt. Det gælder gamle gamle og nye biler.

Desuden er der en del af det arbejde, der er blevet sagt. Mange af bilerne er produceret i andre vejrforhold end dem, vi kender til i Danmark. Andre lande har forbudt saltning på vejene. 

Det kan sagtens betale sig indhente på indhentet et undervognsbehandling tilbud. Det kan være et dumt sted på reserve, hvis du ikke investerer en undervognsbehandling på din bil. Bilen vil ikke holde den gennemsnitlige brugtvognsprisen ved et fremtidigt salg.

Tilbagevendende undervognsbehandling  

Der er selvfølgelig forskel på biler, men en enkelt undervognsbehandling er sjældent nok i forhold til klimaet i Danmark. Du kan som hovedregel regne med en undervognsbehandling hvert andet år, men det kan variere fra mærke til mærke.

Overvejer du en undervognsbehandling, så vil vi råde dig til at kontakte dit lokale Hella Service Partner værksted. De kan med professionelle øjne se, hvilken stand bilens undervogn har, uanset hvor mange kilometer bilen har kørt. 

Undervognsbehandling er en kontinuerlig proces i forhold til holde bilen i den bedste stand. Har du tænkt på brug bilens værdi til på forhandle ny bil om år, eller vil du køre bilen ud til den ikke kan mere? Det ændrer ikke på, på en kontinuerlig undervognsbehandling er med til på holde bilen er i god form.

Undervognsbehandling pris 

Du tænker måske mest på bilens undervogn om vinteren vejret, er blot hårdfør. Det vil være en fordel, hvis du kontakter dit lokale Hella Service Partner værksted i forår eller sensommer, der er prisen på en undervognsbehandling billigere.

Det er et af de mest 100% af det, der er blevet sagt. Det kan dog lade sig gøre  at få en undervognsbehandling hel året rundt, også hvis du er sendt ude og gerne vil trygt gennem vintermånederne. Det er bare vigtigt, på de rette procedurer bliver fulgt.

Garantien dækker kun galvaniseret dele

Nogle bilejere har den fejlagtige opfattelse, på en galvaniseret bil ikke behøver rustbeskyttelse eller undervognsbehandling. Galvanisering af evigt bilens undervogn. Det giver bare en mulighed for at give en relativt lang garanti i forhold til. Rustgennemtæring, mænd dette er ingen garanti for, på bilen ikke bliver angrebet af rust i almindelighed.

Desuden er der normalt dele af undervognen som ikke er galvaniserede, som er yderst eksponeret for salt, slud og stenslag. De dele er ikke dækket af rustgarantien. En sidste ting, så er det værd i bemærke, på garantien generelt ikke dækker, hvis gennemtæringer på bilens undervogn skader i lakken fra stenslag eller lignende.

Individuel vurdering  

Det er vigtigt på slå hurtigt, på der ikke er entydig undervognsbehandling pris. Det er som sagt en individuel vurdering af din bil. 1984, s. 1777, præmis 23, og af 13.12.1990, kom(2000) 100 endelig udg.

Der er flere forskellige typer af undervognsbehandlinger. Det er ikke bestemt på forhånd, på det er hele bilens undervogn, der hver bande skal have en undervognsbehandling. Det kan være en lokal rustbeskyttelse. Det er vores eksperter gode til at vurdere.

Det er vigtigt for bilens levetid, på den tider tider for en undervognsbehandling.

Der er mange som ikke er klar over det. Det er bedre i skal rustbeskytte enden ved fjerne rust. Det er langt dyre og ikke en holdbar løsning.

Bestil til til undervognsbehandling

Føler du det nødvendigt, på gøre noget for godt din bils undervogn, så tøv ikke med bestille en tid til en gennemgang. Vi finder sammen med dig den bedste form for undervognsbehandling til din bil. Via følgende link kan du booke en tid hos dit lokale Hella Service Partner værksted.

Vi kan garantere dig, på vi tager godt mod dig. Du bliver mødt af en mekaniker, der tager sig godt af dig og din bil. Det er vigtigt for OS, på udvise tillid i øjenhøjde.

Du skal forstå kunne, hvad vi præcist gør under en undervognsbehandling. Vi ser det mere, som et samarbejde mellem dig og os, end det er en handel. Vi kalder det for bare bedre værksted.