Finansiering uden udbetaling

Her får du altid råd
Som landsdækkende værkstedskæde har vi mulighed for at tilbyde dig både hurtig og nem finansiering af både reparation og bilkøb med lav rente. I samarbejde med Resurs Bank Billån tilbyder billån uden udbetaling og med fast lav rente. Du kan låne op til 150.000 kr. uden udbetaling og pant i bilen, du bestemmer selv, hvor mange måneder, du vil afdrage over, når blot du holder dig inden for rammen på 12-96 måneder.

Det tager fem minutter at ansøge om lån
Du kan ansøge om lån direkte hos os på ét af vores værksteder eller ordne det nu og her online ved at følge linket nedenfor. I begge tilfælde skal du huske at indsende de påkrævede dokumenter samt en kopi af dit billed-ID, du gør du let ved at tage et billede af dit ID med mobiltelefonen og maile det til mail@resurs.dk. I det øjeblik vi modtager dit billed-ID, gennemfører vi et kreditjek og opretter dig som kunde i Resurs Bank. Umiddelbart efter registreres lånet, og vi giver dig direkte besked. Lånet kan til enhver tid indfries uden ekstra omkostninger.Påkrævede dokumenter i forbindelse med ansøgning om lån


Er du i tvivl om, hvilke lånemuligheder, der passer bedst til dig, er du velkommen til at kigge forbi til en snak med vores folk. Du kan også til enhver tid kontakte Resurs Banks kundeservice på telefon 39 13 16 80 på alle hverdage i tidsrummet kl. 09.00  20.00, det er uforpligtende, til gengæld er du sikret personlig rådgivning fra første kontakt.