Finansiering - med udbetaling

Vi kan i samarbejde med Accept Auto A/S finansierer såvel nye, nyere som brugte biler, og finansieringsperioden vil afspejle sund fornuft mellem bilens alder og levetid.

Den lovpligtige udbetaling på min. 20% vil typisk dækkes af bytteværdien for din brugte bil. Du kan vælge mellem fast eller variabel rente – og løbetiden kan tilpasses dit individuelle behov.

Køberfinansiering via en købekontrakt er den mest anvendte finansieringsform for private.

Accept Auto tilbyder en tryg og sikker finansiering som blandt andet betyder:

Ved variabel rente renteregulerer vi altid kun rentesatser efter CIBOR 3* satsen – det giver dig større tryghed og sikkerhed som kunde.

Du kan naturligvis indsætte et ekstraordinært afdrag på dit billån.

Du kan indfri dit billån til enhver tid.

*CIBOR 3 er en referencerente der bruges som rettesnor for finansielle aftaler. Finansrådet har ansvaret for at indsamle og offentliggøre CIBOR 3 satsen på daglig basis. 

Ved etablering af købekontrakter samarbejder Accept Auto A/S med Nykredit Leasing – ejet af Danmarks største kreditgiver Nykredit.

 

Ganske enkelt:

Sådan gør du!

Når du finder den bil, som du drømmer om, skal du blot bede om et finansieringstilbud på de betingelser, der passer til dit budget og kørselsbehov.

Vi foretager en hurtig kreditvurdering af dine ønsker.

Kan ønskerne imødekommes, kan du i princippet køre hjem i din nye bil!
 

Det er vigtigt for os du kommer godt på vej – med en tryg og sikker finansiering!

Har du spørgsmål om vores produkter, løsninger og muligheder, er du velkommen til at kontakte vores salgsteam på telefon nr. 70 27 04 20 eller gå ind påwww.acceptauto.dk

Vi glæder os til at finansiere din næste bil!