Personlige oplysninger

Generel information

Hella Service Partner er dataansvarlig for personlige oplysninger indsamlet via www.hellaservicepartner.dk. Hella Service Partner er et datterselskab af FTZ A/S, og alle henvendelser vedr. personlige oplysninger skal rettes til FTZ’s Data Privacy koordinator: 

Casper Jusslin,

Data Privacy koordinator

persondata@ftz.dk 


På denne side er det muligt at læse mere om indsamling og opbevaring af personlige oplysninger. Hella Service Partner / FTZ indsamler personlige oplysninger til forskellige aktiviteter. Hvert af disse aktiviteter er beskrevet nærmere, og det er også muligt at orientere sig om rettigheder som registreret i forbindelse med afgivelse af personlige oplysninger:

 Nyhedsbrev


ServicePlatformen – book tid.

 

Registreredes rettigheder

Når man afgiver personlige oplysninger, følger der automatisk nogle rettigheder med. Hver af disse rettigheder er beskrevet i det følgende:

Såfremt man ønsker at udøve en rettighed, skal man rette henvendelse til Casper Jusslin, Data Privacy koordinator hos FTZ: persondata@ftz.dk 

Hvis man ønsker at klage, skal man rette henvendelse til Datatilsynet: https://www.datatilsynet.dk/om-datatilsynet/kontakt/