Serviceeftersyn

Lad os tjekke din bil!
Er der garanti på din bil, er det afgørende, at du følger producenternes krav til service, hvis du ønsker at opretholde garantien. Alle biler skal til serviceeftersyn, det er bilens alder og brugen af din bil, der er med til at afgøre, hvilket eftersyn, du har behov for og hvor ofte. Intervallet for serviceeftersyn kan variere helt nede fra 5.000 og op til 50.000 km., men mest almindeligt skal en bil til eftersyn efter hver 10.000 – 30.000 km. Kører du mindre i din bil, vil det typisk være med et interval hvert eller hvert andet år.

Et serviceeftersyn er med til både at forebygge skader og reparationer og er med til at skabe færrest mulige drifts- og sikkerhedsproblemer i forbindelse med kørsel. Kører du i en ældre bil, kan der være andre servicebehov end ved en ny bil. Kom ind og få en snak med vores mekaniker, så laver vi en vurdering af behov ud fra bilens alder, stand og kørselsmønster.

Vi sørger for at du bevarer fabriksgarantien på din bil
Får du din bil serviceret på et Hella Service Partner autoværksted i garantiperioden, er du samtidig sikker på at bevare din fabriksgaranti. Hella Service Partner værkstederne servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Vi opfylder EU-reglementet på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. På den måde kan du være sikker på, at din bil bliver serviceret nøjagtig som fabrikanterne påkræver det, for at fabriksgarantien kan opretholdes.

service_eftersyn_artikkel.jpg